نام کتاب : کتاب اعجاز مواد خام رژیم درمانی در پیشگیری و درمان بیماری ها با خامگیاهخواری
نویسنده : علی اکبر رادپویان
بیان خواص دارویی و غذایی برخی از «ادویهها» و گیاهان خوراکی است. به باور نگارنده، ادویهها و گیاهان دارویی از قدیم برای درمان انواع بیماریها در میان طبیبان مورد استفاده قرار میگرفته است.
همچنین با ظهور طب جدید و پیشرفت دانش پزشکی هر روز خواص و فواید بیشتری از ادویهها و گیاهان آشکار میگردد. نویسنده درباره هر یک از ادویههایی که نام برده، ابتدا تعریفی از آن را ارایه داده و گیاه آن را توصیف کرده است و سپس سعی کرده به همراه ذکر انواع آن، به خواص دارویی آن نیز اشاره کند. ریحان، فلفل قرمز، فلفل دلمهای، فلفل سیاه، موسیر، سماق، خاکشیر، دارچین، زردچوبه و زنجبیل برخی از ادویههای نام برده شده در این نوشتار است.
بسیاری از دلایل باین امر دلالت دارد که مقدار زیادی از خواص مواد خام بوسیله پخته شدن، مخصوصا وقتی که در درجات حرارت زیاد قرار گیرد، از بین می رود. غذای پخته موجب تنبل شدن سلولهای بدن شده و ضایعات و فساد زیادی را در سلولها و بافتها بوجود می آورد و همین امر امراض ناشی از فساد سلولها و بافتها را توسعه می دهد و مدت عمر را کم می نماید و هر ساله جان هزاران انسان را دستخوش نابودی می کند. در صورتیکه مواد خام بواسطه خالص بودن انرژی و نیز قدرت سازندگی زیاد، مقاومت بدن را در مقابل عوامل مرض زیادتر می نماید و این ازدیاد قدرت دفاعی می تواند از بروز بیماری ها بطور موثری جلوگیری نماید.