نام محصول : خواص درمانی عسل و لبنیات
نویسنده : کاظم کیانی

عسل همواره یکی از محبوب ترین خوراکی های آشپزی و در حین حال داروی تسکین بسیاری از بیماری ها بوده است نیاکان ما از مزایای عسل به خوبی آگاه بوده اند.
امروزه عسل کانون توجه بسیاری از تحقیقات علمی جوامع پزشکی قرار گرفته است تا تصورات نیاکان ما رادر ارتباط با کاربرد عسل بررسی و اثبات نمایید. ابن سینا در کتاب قانون خود بیشتر نسخه های دارویی را جهت تجویز به بیماران همراه با عسل ارائه می کرد. او همچنین در کتاب خود، خوردن متناوب عسل را به عنوان تقویت کننده و نیروبخش بدن توصیه کرده است.
خلاصه کلام اینکه عسل دارای فواید ارزشمند بسیاری است که ما را بر آن داشت در این زمینه تحقیق و تفحص نموده و مجموعه ای را تدوین کنیم که شاید مورد استفاده هموطنان عزیز قرار بگیرد.
در این مجموعه در کنار خواص معجزه آمیز عسل به خواص درمانی لبنیات که به جرات می توان گفت که ارزش حیاتی دارند، نیز اشاره شده است.
معرفی اجمالی
کتاب مصارف درماني عسل و لبنيات: یک راهنمای جامع
کتاب مصارف درماني عسل و لبنيات اثر كاظم كياني به بررسی خواص و استفادههای مفید این مواد طبیعی میپردازد.
نکات کلیدی در کتاب مصارف درماني عسل و لبنيات
- تحقیق جامع بر روی خواص درمانی عسل و لبنیات.
- تجربیات شخصی و نتایج مطالعات علمی.