کتاب انواع کیک ساناز و سانیا 1
شناسه محصول: 31025
ورود براي ارسال گزارش نياز است

نام محصول : کتاب انواع کیک ساناز و سانیا

نویسنده  : ساناز مینایی

کتاب انواع کیک ساناز و سانیا
کتاب انواع کیک ساناز و سانیا

کتاب کیک با بیشتر از ۱۶۰ دستور از انواع کیک و رولت انواع چیزکیک ،انواع کیک اسفنجی و به همراه تکنیک ونکات در تمام دستورات پخت میباشد همچنین داری تنوع بسیار بالا از دستورات جديد و جذاب است

کتابی است فوق‌العاده جذاب، پر از دستورات حرفه‌ای از انواع کیک.

در این کتاب که بیش از ۱۰۰ دستور کیک را در خود جای داده است، می‌توانید با آموزش انواع کیک‌های اسفنجی، شکلاتی، مغزدار، کاپ‌کیک، انواع تارت و سایر کیک‌های مدرن آشنا شوید و با تهیه آنها عصرانه‌ای دلچسب به همراه یک فنجان چای یا قهوه را رقم بزنید.

علاوه بر این، نکات کلیدی و طلایی برای تهیه انواع کیک نیز در این کتاب وجود دارد.

ساناز مینایی نویسنده، محقق و مدرس در حوزه آشپزی، متولد 1341 در اراک ، دارا دکترای مدیریت کسب و کاراز دانشگاه لیبرتی آمریکا ،نخستین تولیدکنندهٔ برنامه‌های آشپزی در صدا و سیمای جمهوری اسلامی اوایل دهه هفتاد است.

اولین آموزشگاه آشپزی در ایران توسط وی در سال ۱۳۶۲ تأسیس شد.اولین آموزشگاه آشپزی در ایران توسط ساناز مینایی تأسیس شد.

ساناز مینایی از سال ۱۳۵۷ در ایران به تدریس هنرهایی چون تزئین سبزیجات و میوه‌آرایی، آشپزی، شیرینی‌پزی، دکور کیک، و مدیریت خانواده پرداخته‌است.

او در سال ۱۳۷۰ با تدوین اولین استاندارد آشپزی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای که شامل ۱۴ استاندارد آشپزی، شیرینی پزی و پذیرایی موسوم به سرآشپز طلایی اولین آموزشگاه با مجوز رسمی از سازمان فنی‌حرفه‌ای را تأسیس نمود.

او در سال ۱۳۷۴ مجوز تأسیس دانشگاه غیرانتفاعی را در مورد شناخت و پخت غذا از وزارت فرهنگ و علوم دریافت نمود.

ساناز بیش از ۲۷ عنوان کتاب در حوزهٔ آشپزی، شیرینی‌پزی و گارنیش به چاپ رسانده‌است. اولین کتاب او در سال ۱۳۶۲ با عنوان آرایش سبزیجات و میوه‌آرایی به چاپ رسید.

اولین برنامه‌های تلویزیونی آشپزی در ایران در اوایل دهه ۷۰، با آموزش‌های ساناز مینایی به مدت ۵ سال بر روی آنتن بود.
ماهنامه تخصصی سانازسانیا به عنوان اولین مجله تخصصی در حوزه آشپزی در سال ۱۳۸۶ به چاپ رسید. ساناز شریفی دختر بزرگ ساناز مینایی در حال حاضر سردبیر این ماهنامه است.
مینایی در سال ۱۳۹۱ موفق به ثبت اختراع فناوری تهیه، کنترل و استانداردسازی سرآشپز طلایی شد.

این استاندارد در راستای گسترش غذاهای ایرانی، فناوری تهیه و کنترل مواد و روش‌های مهمان‌پذیری برای نخستین بار در سطح ملی و جهانی در حوزه صنعت تغذیه (Food Technology) با هدف توسعه صنعت گردشگری در کشور، ایجاد جاذبه‌های لازم در راستای معرفی فرهنگ اصیل ایرانی، ارتقاء دانش و آموزش علمی روش‌های نوین آشپزی، افزایش آگاهی و سطح دانش افراد در حوزه ایمنی بهداشت و مسائل زیست‌محیطی در تهیه مواد و در نهایت معرفی و آموزش آداب و اسلوب پذیرایی و مهمان‌پذیری و سایر حوزه‌های مرتبط ابلاغ گردید.

اطلاعات محصول

تعداد صفحات 64
تعداد پارت 1
اندازه 9 مگابایت
فرمت zip
زبان فارسی
ارائه دهنده pazzel
به روز رسانی
  • ابتدا محصولات مورد علاقه خود را به سبد خرید اضافه نمایید.
  • سپس روی آیکون سبد خرید کلیک کنید.
  • محصولات داخل سبد خرید و مجموع مبلغ قابل پرداخت در صفحه تسویه حساب به شما نمایش داده می شوند.
  • فرم تسویه حساب را تکمیل کرده و روش پرداخت خود را انتخاب نمایید.
  • می توانید با استفاده از درگاه های پرداخت آنلاین خرید خود را تکمیل نمایید.
  • پس از تکمیل خرید می توانید به فایل های محصول دسترسی داشته باشید.
  • در صورت داشتن حساب کاربری می توانید سوابق خرید خود را در پنل کاربری خود مشاهده نمایید.

درباره پشتیبانی محصول

کلیه محصولات پیش از انتشار توسط کارشناسان پازل بررسی می شوند اگر قبل از خرید سؤالی دارید می توانید در قسمت دیدگاه ها مطرح کنید. پس از خريد محصول درصورت مواجهه با خطا در لينك دريافت ،‌ و يا موارد مشابه و مربوط به محصول مورد نظر مي توانيد از طریق تیکت با فروشنده محصول ارتباط برقرار نماييد و يا در صفحه مشخصات محصولات از طريق كليد زرد رنگ مورد خود را جهت بررسي گزارش نماييد . در صورتيكه محصول مورد نظر را از طريق هر يك از اشتراكات ویژه خریداری نموده باشيد نيز مي توانيد از طریق پنل کاربری خود اقدام به ارسال تیکت نمايید.كليه محصولات اين سايت بدون خدمات پس از فروش مانند نصب و راه اندازي ارائه مي گردد.

روشهای پشتیبانی

جهت ارسال تیکت جدید باید وارد حساب کاربری خود شوید.
قیمت محصول
تومان38,000
pazzel
4 نمایش
64
1
کتاب انواع کیک ساناز و سانیا
5 از 1 رای
کتاب انواع کیک ساناز و سانیا

فروشنده

pazzel
كنترل اطلاعات و بارگذاري ديتا

روش هاي پرداخت

سرمایه گذاری و خرید ویژه NFT

عضویت در بروکر Nordfx

کتاب انواع کیک ساناز و سانیا

ارتباط با پشتيباني