نام محصول : کتاب دستور العمل تولید سیب زمینی بذری
نویسنده : ویکتور اوتازو
مترجم : داود حسن پناه

سیب زمینی گونههای مختلفی دارد که معمولاً با نام زودرس، معمولی (second early) و اصلی (main crop) توصیف میشوند. این نامها نشان میدهند که این سیب زمینیها کی محصول میدهند، به چه فضایی نیاز دارند، با چه فاصلهای از هم و چه موقع باید کاشته شوند.
اگر فضای زیادی ندارید، بهتر است سیب زمینیهای زودرس بکارید و همچنین خوب است خاطرنشان کنیم که احتمال آفت زدگی گونههای زودرس از آنجا که خیلی زود برداشت میشوند، کمتر است. گونه معمولی (second earlies) شانزده تا هفده هفته بعد از کشت میرسند بنابراین باید بتوانید از اوایل تیر تا شروع مرداد آنها را برداشت کنید. گونه اصلی (main crops) هجده تا بیست هفته بعد از کاشت آماده برداشت هستند.
بنابراین معمولاً از تیر تا مهر ماه میتوانید آنها را برداشت کنید.
گونه اصلی بیشتر از سایر گونه ها فضای باغچه را اشغال میکنند، اما اگر میخواهید مقداری از آن را ذخیره کنید، بهترین گونه برای انبار کردن است.