آموزش تهیه و پخت ۶۳ غذای ایرانی که شامل غذاهای زیر میباشد :
آبگوشت – عدس پلو – آش رشته – باقالا پلو – بوقلمون سرخ شده ی درسته -جوجه کباب – کباب برگ – کباب شیشلیک – کباب یونانی – خورش قرمه سبزی -خورش قیمه – کوفته تبریزی -کتلت سیب زمینی – ماهی قزل آلا – میرزا قاسمی -شیرین پلو – شش کباب – ته چین -باقلا قاتق – دلمه برگ مو – اسلامبولی پلو – قلیه اسفناج – گوشت چرخ کرده با نیمرو -حلیم بادنجان – چمبرگر یا استیک چرخ کرده -ژیگوی گوساله – کباب چرخ کرده تابه ای – یک نوع خوراک با قارچ – خورش اسفناج و آلو -خورش هویج – کوکوی سبزی – لازانیا با سوسیس یا کالباس -نرگسی اسفناج -املت گوجه فرنگی – املت ساده – اردور ماهی تن و تخم مرغ سفت -راگو – سبزی پلو – سالاد الویه -شامی پوک یا شامی لپه – شنیتسل مرغ -سوپ جو – تاس کباب – ترشی سبزی خلوط -بریانی – کیک یک تخم مرغی – دمی باقلا -فیله ماهی با اسفناج – گراتن سیب زمینی -حلوا – کله جوش – خورش فسنجان -کوفته ی مرغ – کوکوی گل کلم- ماهی دودی -نرگسی لوبیا سبز – ناز خاتون – پاته جگر -راتاتوی – رولت گوشت – شله زرد -استیک کبابی با خردل – زبان گاو یا گوساله